Firma Vildan Tours d.o.o podržala putovanje studenata i studentica FIN-a u Beč


U periodu od 2. marta pa do 3. marta 2023. godine, grupa studenata i studentica Fakulteta islamskih nauka UNSA boravila je u Beču. Da je odabir odličnog autoprevoznika jedna od najvažnijih stvari pri organiziranju putovanja kako unutar, tako i van Bosne i Hercegovine, pokazalo se tačnim i ovaj put. Odlučili smo se putovati sa našim dugogodišnjim prijateljima iz firme Vildan Tours d.o.o. iz Vogošće.

Vrhunska usluga, prijatni i susretljivi vozači koji u svakom trenutku uvažavaju potrebe putnika, udbnost i komfor samo su neke stvari koje želimo posebno naglasiti, ali i pristupačnost i kreiranje ponuda shodno mogućnostima studenata i studentica.

Zahvaljujemo se gosp. Džananu Bašoviću, vrijednoj ekipi i uposlenicima firme, kao i vozačima Damiru Kahrimanu i Sulejmanu Nuhanoviću što su prepoznali značaj ovakvog putovanja. Nadamo se uspješnoj daljnjoj saradnji, a u nastavku vam donosimo više informacija o ovoj kompaniji.

Firma Vildan-tours d.o.o Sarajevo osnovana je 1996 godine. Pruža usluge prevoza putnika u unutrašnjem i međunarodnom saobraćaju. Vildan tours d.o.o nudi najam/iznajmljivanje autobusa za prevoz putnika. Prevoz vrše turističkim autobusima renomiranih marki kapaciteta od 19 do 50 sjedišta, opremljeni audio, video i klima uređajima. Autobusi se mogu unajmiti za izlete, ekskurzije, transfere, posjete raznim manifestacijama, takmičenja, itd.

Drage kolegice i kolege, ako planirate ubrzo na neko putovanje, Vildan Tours d.o.o. je pravo mjesto za vas!

Posjetite: https://vildantours.com/

Vildan tours

Fotografije: Emill Kallaba